Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Betonvloer isoleren Friesland

Uw betonvloer isoleren in Friesland met NIB Leek

Warme lucht in huis stijgt op, waarna het uw woning grotendeels via het dak zal verlaten. Andersom kan er vanaf de vloer koude lucht richting uw woonkamer en keuken stromen. Iets wat voor een onnodig hoog energieverbruik in huis zorgt! Daarbij is het bepaald niet prettig om met koude voeten wakker te worden. NIB Leek, Noorder Isolatie Beton B.V., is uw specialist in een betonvloer isoleren in Friesland. NIB Leek maakt hiervoor gebruik van schuimbeton. Het fijne aan dit materiaal is het feit dat u de samenstelling hiervan volledig naar eigen wens aan kunt passen.

Mogelijkheden bij betonvloer isoleren in Friesland

Een betonvloer isoleren in Friesland kan op verschillende manieren. Zo zou u ervoor kunnen kiezen om de vloer te voorzien van een thermovloer. Een thermovloer is niets meer dan een isolerende laag schuimbeton, die op de bestaande betonvloer in uw woning kan worden aangebracht. In het schuimbeton kunt u de vloerverwarming verwerken. Daarbij kunt u de toplaag voorzien van een gietvloer. Ook het dichten van de kruipruimte onder de vloer kan een optie zijn. Op deze manier verbetert u niet alleen de isolatie van uw woning, maar verkleint u ook de kans op vochtproblemen. Vocht trekt vaak vanuit de kruipruimte omhoog.

Advies over betonvloer isoleren in Friesland

Twijfelt u momenteel nog over een betonvloer isoleren in Friesland? NIB Leek voorziet u graag van persoonlijk advies. Wij inventariseren uw wensen, om op basis daarvan te beoordelen welke oplossing het meest geschikt is voor het isoleren van uw betonvloer. Bent u tevreden met ons voorstel? In dat geval gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag, om de isolatie van uw vloer te verbeteren.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton