Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Duurzaam schuimbeton

Ga voor het gebruik van duurzaam schuimbeton

NIB Leek, Noorder Isolatie Beton, is uw partner op het gebied van duurzaam schuimbeton. Dit materiaal kent verschillende toepassingen en wordt tegenwoordig breed gebruik in de bouwsector. Niet voor niets, daar schuimbeton tal van verschillende voordelen biedt. Bent u al bekend met het gebruik ervan? Onze adviseurs vertellen u graag meer over de verschillende situaties waarin het gebruik van duurzame schuimbeton aan te raden is. Om direct een voorbeeld te noemen: bij het vullen van de kruipruimte ten behoeve van de isolatiewaarde van de woning. Het isoleren van de kruipruimte maakt dat uw energieverbruik afneemt; het laat u de investering in duurzaam schuimbeton al snel weer terugverdienen.

Mogelijkheden schuimbeton
schuimbeton bodemafsluiting

Duurzaam schuimbeton kent verschillende toepassingen

Het gebruik van duurzaam schuimbeton voor het vullen of isoleren van een kruipruimte is slechts een van de toepassingen waaraan u kunt denken. Schuimbeton wordt ook gebruikt bij een grondige renovatie van de woning; bij bijvoorbeeld het vervangen van een bestaande houten vloer. Bij het vervangen van een verouderde houten vloer wordt gebruik gemaakt van een laag van tenminste 35 centimeter aan duurzaam schuimbeton. Om subsidie te verkrijgen zal minimaal 49cm schuimbeton type 500 kg/m3 moeten worden toegepast. Deze basislaag kan vervolgens worden voorzien van een afwerklaag waarbij het toepassen van vloerverwarming ook erg populair is.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Advies over gebruik van duurzaam schuimbeton

Wilt u meer weten over de verschillende toepassingen van duurzaam schuimbeton? Bent u nieuwsgierig of het ook in uw situatie verstandig is schuimbeton te gebruiken? NIB Leek staat voor u klaar. Neem gerust contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. Ook op onze website leest u meer over het gebruik van schuimbeton in verschillende situaties. Naast de eerder genoemde toepassingen, kunt u ook denken aan het uitvullen van de fundering bij nieuwbouw en het funderen van houtskeletbouw.

schuimbeton vulling achter damwanden

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton