Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Hoogwaardig schuimbeton kopen

Hoogwaardig schuimbeton

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarin hoogwaardig schuimbeton kopen het overwegen waard is. Denk bijvoorbeeld aan de toepassing van schuimbeton als isolatie– of renovatiebeton. Ook voor het aanbrengen van een thermovloer kunt u kiezen voor hoogwaardig schuimbeton. Noorder Isolatie Beton (NIB Leek) is uw specialist op het gebied van schuimbeton. We helpen u dit materiaal op de juiste wijze toe te passen in uw projecten. Het materiaal wordt onder meer gebruikt bij het bouwen van een tuinhuis. Schuimbeton komt van pas bij het isoleren en funderen van houtskeletbouw.

Mogelijkheden schuimbeton
schuimbeton bodemafsluiting

Hoogwaardig schuimbeton kopen bij NIB Leek

NIB Leek maakt hoogwaardig schuimbeton kopen heel eenvoudig. Graag gaan we met u om tafel, om samen te bekijken aan welke eisen het schuimbeton moet voldoen. Onze jarenlange ervaring binnen dit vakgebied maakt dat we u vrijwel altijd een passende oplossing kunnen bieden. Dit is afhankelijk van de beoogde toepassing van het materiaal. Aangeraden wordt te kiezen voor een laag schuimbeton van tenminste 35 centimeter dik. Deze laag schuimbeton kan nadien verder worden afgewerkt. Deze afwerklaag zou u van vloerverwarming kunnen voorzien, wanneer u binnen uw woning van meer comfort wilt genieten.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Advies bij hoogwaardig schuimbeton kopen

Wilt u meer informatie over de toepassingen van schuimbeton? We adviseren u graag persoonlijk, wanneer u hoogwaardig schuimbeton kopen overweegt voor uw project. Samen bekijken we op welke manier schuimbeton u kan helpen tot een fraai eindresultaat te komen. Op onze website leest u meer over de toepassingen van het materiaal. Schuimbeton wordt veel gebruikt bij de bouw en verbouw van woningen. Ook voor renovaties kan het gebruik van schuimbeton het overwegen waard zijn.

schuimbeton vulling achter damwanden

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton