Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Isolatiewaarde schuimbeton

Isolatiewaarde van schuimbeton is erg goed

In verschillende situaties kan het gebruik van schuimbeton het overwegen waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan een vloer welke u wilt isoleren, schuimbeton kan dan gebruikt worden ter isolatie. De isolatiewaarde is dermate goed, dat het bijdraagt aan de isolatiewaarde van uw volledige woning. Naast de toepassingen van schuimbeton om de isolatie in huis te verbeteren, wordt het materiaal ook gebruik bij het uitvullen van de fundering van nieuwbouw. De eigenschappen van schuimbeton kunnen aangepast worden naar de situatie waarin het materiaal gebruikt wordt.

Voordelen van een goedeisolatiewaarde

Het voornaamste voordeel van de goede isolatiewaarde van schuimbeton is het feit, dat dit het verlies van energie tegengaat. Op deze manier bespaart u op de energiekosten! De exacte isolatiewaarde is afhankelijk van de samenstelling van het materiaal. Het materiaal worden aangepast om dit naadloos aan te sluiten op de toepassing hiervan. NIB Leek, Noorder Isolatie Beton, heeft een ruime ervaring in het gebruik van schuimbeton. Het maakt dat we u altijd een samenstelling kunnen bieden, waarbij de isolatiewaarde positief bijdraagt aan het energieverbruik in huis.

Meer informatie over isolatiewaarde van schuimbeton

Wilt u meer weten over de isolatiewaarde van schuimbeton? Neem eens contact met ons op. We vertellen u er graag meer over! Samen zoeken we naar de beste samenstelling van het materiaal, om tot de optimale isolatiewaarde voor uw toepassing van het schuimbeton te komen. Bovenal zorgt u er met schuimbeton voor dat de warmte zo goed mogelijk binnen uw woning blijft!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton