Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Isolerend schuimbeton Friesland

Kies voor isolerend schuimbeton binnen uw woning in Friesland

Door de isolatie binnen uw woning te verbeteren, dringt u uw energieverbruik terug. Er zijn verschillende methodes om voor een verbeterde isolatie te zorgen. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor HR+-isolatieglas, wanneer u dit momenteel niet gebruikt. Ook het isoleren van de spouwmuur of het verbeteren van de isolatie onder uw dak kan interessant zijn. Een derde optie is het gebruik van isolerend schuimbeton in Friesland. Schuimbeton heeft de fijne eigenschap dat het volledig naar wens kan worden samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een variatie in de dichtheid van het materiaal. Er zijn verschillende plekken in huis, waar u het isolerend schuimbeton kunt gebruiken.

Toepassing van isolerend schuimbeton in Friesland

Een van de mogelijkheden die u heeft bij het gebruik van isolerend schuimbeton in Friesland is het afdichten van de kruipruimte. Deze ruimte wordt vaak niet of nauwelijks gebruikt, mede door het risico op vocht. Door de kruipruimte dicht te maken met isolerend schuimbeton verbetert u de isolatie en verkleint u de kans op vochtproblemen in huis. Ook onder uw vloer kunt u een laag met isolerend schuimbeton gebruiken. Net als het dichten van de kruipruimte heeft dit een positieve invloed op de isolatiewaarde van uw woning. U kunt het aanbrengen van deze isolerende laag combineren met het plaatsen van vloerverwarming.

Advies over het gebruik van isolerend schuimbeton in Friesland

Overweegt u ook isolerend schuimbeton in Friesland te gaan gebruiken? Of wilt u weten hoe de eigenschappen van het schuimbeton kunnen worden aangepast? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de voordelen die het materiaal met zich meebrengt voor uw woning! Dring uw energieverbruik ook verder terug met isolerend schuimbeton.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton