Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Isolerend schuimbeton Groningen

Kies voor isolerend schuimbeton in Groningen

Mogelijkheden Schuimbeton

Er zijn verschillende manieren, waarop u de isolatiewaarde van uw woning kunt verhogen. Des te hoger deze waarde is, des te lager zal uw energieverbruik ook zijn. Een investering in een verbeterde isolatie kan zich om deze reden al snel terugbetalen. Het gebruik van isolerend schuimbeton in Groningen helpt u voor een betere isolatie in huis te zorgen. Schuimbeton biedt verschillende voordelen ten opzichte van verscheidene andere materialen. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat schuimbeton volledig naar eigen wens kan worden samengesteld. Hierbij heeft u onder meer de keuze uit verschillende dichtheden. NIB Leek voorziet u graag van advies!

schuimbeton bodemafsluiting

Voordelen van isolerend schuimbeton in Groningen

Reeds werd al een voorbeeld genoemd van isolerend schuimbeton in Groningen. Naast de keuze uit verschillende dichtheden, is dit materiaal heel breed inzetbaar. Het materiaal wordt bijvoorbeeld ook gebruikt als funderings- of renovatiebeton binnen woningen. U kunt isolerend schuimbeton in Groningen gebruiken voor het vullen van de kruipruimte onder uw woning, om te voorkomen dat de warmte in uw koude vloer trekt. Daarbij gaat u optrekkend vocht op deze manier tegen. Een prettige gedachte, wanneer u verder geen gebruik maakt van de kruipruimte onder uw woning.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Isolerend schuimbeton in Groningen gebruiken

Bent u ook benieuwd of het gebruik van isolerend schuimbeton interessant kan zijn voor uw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op! We voorzien u graag van persoonlijk advies over de mogelijkheden die u heeft. Ook kunnen we u meer vertellen over de andere toepassingen van schuimbeton binnen woningen. Door samen te zorgen voor een verbetering van de isolatiewaarde van uw woning, zal uw energieverbruik sterk afnemen.

Onze producten

Isolatiebeton
Renovatiebeton
Thermovloer
Funderingsbeton
Opvulbeton
Werkvloerbeton