Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Isolerend schuimbeton

Kies ook voor isolerend schuimbeton in huis

Heeft u het gebruik van isolerend schuimbeton al eens overwogen? Niet alleen binnen woningen komt dit type schuimbeton van pas. U kunt isolerend schuimbeton ook gebruiken om de isolatiewaarde van uw bedrijfspand te verbeteren. Iets wat goed aansluit op een maatschappelijk verantwoorde wijze van ondernemen! Noorder Isolatie Beton BV is uw partner op het gebied van isolerend schuimbeton. Wij vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden die dit materiaal u biedt.

Voordelen en toepassingen van isolerend schuimbeton

Isolerend schuimbeton kan op verschillende manieren gebruikt worden binnen panden. U kunt het schuimbeton bijvoorbeeld gebruiken voor het afdichten van de kruipruimte. Wanneer u hier nauwelijks komt en er bijvoorbeeld vocht in de kruipruimte staat, helpt het isolerend schuimbeton problemen tegen te gaan. Daarbij wordt er een extra isolatielaag aangebracht, waarmee de isolatiewaarde van uw pand toeneemt. Ook onder uw vloer kunt u isolerend schuimbeton aan laten brengen. Niet alleen profiteert u hiermee van een betere isolatie in huis, ook worden ongedierte en schimmelvorming tegengegaan. Datzelfde geldt voor tocht in huis. Niet alleen maakt tocht u verkouden, ook zorgt het ervoor dat vochtige lucht uw woning binnen kan stromen.

Advies over het gebruik van isolerend schuimbeton

Bent u benieuwd of het gebruik van isolerend schuimbeton ook voor uw pand interessant kan zijn? Neem eens contact op met NIB Leek! We voorzien u graag van persoonlijk advies. Doordat de samenstelling van schuimbeton kan worden aangepast, bieden we u vrijwel altijd een passende oplossing. Of het nu gaat om het verbeteren van uw isolatie in huis, of het afdichten van de kruipruimte om vochtproblemen tegen te gaan. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton