Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Kruipruimte isoleren Groningen

Uw kruipruimte isoleren in Groningen bespaart energie

Verlaag uw energieverbruik in huis, door uw kruipruimte te laten isoleren. Een kruipruimte isoleren in Groningen doet u samen met Noorder Isolatie Beton (NIB) uit Leek! Wij zijn gespecialiseerd in het gebruik van schuimbeton. Dit materiaal is niet alleen interessant voor het isoleren van een kruipruimte. Ook wordt schuimbeton gebruikt als thermovloer, als renovatiebeton en als funderingsbeton. Wist u dat ook lege leidingen met schuimbeton gevuld kunnen worden? Het voordeel van schuimbeton is dat het materiaal volledig naar uw wensen kan worden samengesteld. Hierbij zit de variatie onder meer in de dichtheid ervan.

Voordelen van een kruipruimte isoleren in Groningen

Een kruipruimte isoleren in Groningen kan u verschillende voordelen opleveren. Het voornaamste voordeel is vanzelfsprekend een verlaagd energieverbruik. Deze besparing maakt dat u de investering in het isoleren van de kruipruimte al snel terugverdient. Ook verkleint het isoleren van de kruipruimte de kans op vochtproblemen. Mogelijk is uw kruipruimte zeer vochtig, waarbij het vocht omhoog probeert te trekken via de wanden. U merkt dit in huis aan het ontstaan van lichtgele vlekken op uw muren. Geen fijn gezicht en daarbij vaak lastig te herstellen!

Kruipruimte isoleren in Groningen met hulp van NIB Leek

NIB Leek staat u voor klaar om hulp te bieden bij een kruipruimte isoleren in Groningen. Wij komen graag met u in contact om meer te vertellen over de mogelijkheden die u heeft. Bepaal vooraf of het afdichten van de kruipruimte mogelijk is binnen uw woning. U wilt voorkomen dat u bijvoorbeeld niet meer bij leidingen kunt komen. Ook zit er regelmatig een kraan voor het afsluiten van de buitenleidingen in de kruipruimte. Wij adviseren u graag!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton