Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Kruipruimte vullen Friesland

Uw kruipruimte vullen in Friesland met schuimbeton

Heeft u al eens overwogen om uw kruipruimte te vullen in Friesland? Het vullen van de kruipruimte helpt u onder meer vochtproblemen tegen te gaan. Zeker wanneer de kruipruimte regelmatig vochtig is, kan het opvullen hiervan de overweging waard zijn! Daarbij heeft het gebruik van schuimbeton in deze ruimte een positieve invloed op de isolatiewaarde van uw woning. Een hogere isolatiewaarde maakt dat uw energieverbruik maandelijks af zal nemen. Hiermee verdient u de investering in het vullen van de kruipruimte in Friesland al snel weer terug. NIB Leek is uw partner voor het gebruik van schuimbeton!

Voordelen van uw kruipruimte vullen in Friesland

Uw kruipruimte vullen in Friesland met schuimbeton brengt verschillende voordelen met zich mee. Een aantal van deze voordelen werden reeds beschreven. Het schuimbeton heeft de fijne eigenschap, dat het materiaal volledig op uw wensen kan worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan de dichtheid van het materiaal, de volumieke massa hiervan, enzovoorts. Niet voor niets wordt het materiaal breed ingezet! Uw kruipruimte vullen in Friesland is slechts een voorbeeld van een toepassing. Het schuimbeton kan ook gebruikt worden als funderingsbeton, als thermovloer, enzovoorts.

Kruipruimte vullen in Friesland met NIB Leek

We vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden die schuimbeton u bieden. Bent u benieuwd of het gebruik van dit materiaal ook voor het vullen van uw kruipruimte interessant kan zijn? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op! Samen beoordelen we welke effecten het opvullen van uw kruipruimte kan hebben op de isolatie van uw woning. Ook wanneer u schuimbeton elders in uw woning wilt gaan gebruiken, staan we u graag te woord!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton