Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Renovatie beton Friesland

Isolerend en bijzonder duurzaam

Renovatie beton in Friesland laten storten

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarbij een oude vloer verwijderd wordt. Mogelijk is de vloer toe aan vervanging, of wordt deze verwijderd bij een verbouwing. Noorder Isolatie Beton helpt u in zo’n geval graag bij het storten van een nieuwe vloer. Renovatie beton in Friesland laten storten is hierbij een populaire optie. Het storten van renovatie beton wordt voorafgegaan door het op de juiste wijze samenstellen van het schuimbeton. Zo heeft dit beton ook direct een isolerende werking en is het bestand tegen de druk op de vloer. Wist u dat renovatie beton vaak al na een dag weer beloopbaar is? Vier dagen na het laten storten hiervan kan er een afwerklaag op de vloer worden aangebracht.

20190221_125403

Voordelen van renovatie beton in Friesland

Door voor renovatie beton in Friesland te kiezen, profiteert u van verschillende voordelen. Zoals reeds beschreven werd, heeft het beton een positieve invloed op de isolatie van de vloer binnen uw woning. Daarbij is dit type beton bijzonder milieuvriendelijk en duurzaam, doordat het beton voor een groot deel uit lucht bestaat. Wist u dat het beton volledig recyclebaar is? Op onze website leest u meer over de voordelen van schuimbeton voor woningen en bedrijfspanden.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Direct renovatie beton in Friesland storten

Bent u benieuwd of het laten storten van renovatie beton in Friesland ook voor u interessant kan zijn? Of wilt u meer weten over de voordelen van schuimbeton? Neem in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hierover kunnen adviseren. Samen bekijken we welke volumieke waarde het beste bij uw situatie past!

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton