Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Renovatie vloer Groningen

Aan laten brengen van een renovatie vloer in Groningen

Bent u uitgekeken op de bestaande vloer in uw woning, of begint deze steeds wat minder mooi te worden? Het vervangen van een vloer brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Bij het verwijderen van een oude vloer is de kans groot dat de onderlaag beschadigd raakt. Bij het plaatsen van een renovatie vloer in Groningen is het verstandig om schuimbeton als isolatie te overwegen. Voordat u de nieuwe vloer plaats, moet er minimaal 35 cm aan schuimbeton gevuld worden. Daarna kan het worden afgewerkt met de vloer en eventuele vloerverwarming. De schuimbeton laag zorgt voor goed isolatie en is gemaakt van duurzaam materiaal.

Aanpak bij een renovatie vloer in Groningen

NIB Leek, Noorder Isolatie Beton, maakt gebruik van schuimbeton om de renovatie vloer in Groningen aan te leggen. Het voordeel van schuimbeton is het feit, dat de samenstelling van het materiaal volledig naar uw wensen kan worden aangepast. Na één dat is het schuimbeton weer beloopbaar en na ongeveer 4 dagen is het mogelijk om eventuele vloerisolatie en afwerklaag toe te passen. Als u kiest voor een vloer zonder vloerverwarming, dan wilt u wellicht een wat dikkere ondervloer die zorgt voor een extra isolerende werking.

Renovatie vloer in Groningen laten storten

Laat u persoonlijk adviseren over de voordelen die het laten storten van een renovatie vloer in Groningen u biedt. Samen met u zoeken we naar de juiste samenstelling van het schuimbeton. Wenst u eerst meer informatie over de toepassing van schuimbeton als renovatie vloer in huis? We vertellen u er graag geheel vrijblijvend meer over!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton