Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Schuimbeton Groningen

Schuimbeton Groningen

Bij het bouwen en renoveren van panden wordt steeds meer gebruik gemaakt van duurzaam materiaal. Schuimbeton is hiervan een goed voorbeeld. Toepassing van schuimbeton in Groningen bij nieuwbouw of renovatie kent vele voordelen. Het is een ARBO-vriendelijk materiaal omdat het gemakkelijk kan worden verwerkt dankzij de vloeibare vorm waarin het wordt aangeleverd. Daarnaast heeft schuimbeton een zeer hoge isolatiewaarde en is het materiaal brandwerend. Deze eigenschappen maakt schuimbeton (onder andere) uitstekend voor toepassingen zoals kelderisolatie, ondervloeren en opvulbeton.

Kies voor milieuvriendelijk schuimbeton in Groningen

Rekening houden met het milieu wordt (gelukkig) steeds belangrijker. Duurzame materialen moeten worden gebruikt en recycling is belangrijk. Dat geldt uiteraard ook voor het bouwen ,verbouwen of isoleren van woningen en bedrijfspanden. U kunt hier als opdrachtgever aan bijdragen door te kiezen voor schuimbeton voor uw bouwproject in Groningen. NIB in Leek levert al meer dan 30 jaar schuimbeton aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wij leggen u graag de voordelen uit wanneer wij uw bouwproject met u bespreken en sturen u een vrijblijvende offerte.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Schuimbeton gebruiken voor uw bouw-, renovatie- of isolatieproject?

Zoekt u een leverancier van schuimbeton voor uw project gelegen in één van de 3 noordelijke provinciën? Kies dan voor schuimbeton van NIB Leek uit de provincie Groningen. NIB Leek kan dit materiaal voor u verwerken en u zult ongetwijfeld zeer tevreden zijn met het resultaat. Meer informatie over de toepassingen van schuimbeton kunt u vinden op de website. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen, neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0594 – 55 30 00. U kunt ook een bericht sturen naar ons e-mailadres info@nibleek.nl. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton