Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Schuimbeton kopen Friesland

Schuimbeton kopen in Friesland

In verschillende situaties kan schuimbeton kopen in Friesland het overwegen waard zijn. Zo wordt schuimbeton onder meer gebruikt als isolatiebeton, renovatiebeton en dient als basis voor het realiseren van een Thermovloer bestaande uit schuimbeton-vloerverwarming en een afwerkvloer. Tegenwoordig wordt zeker bij de bouw en renovatie van woningen veelvuldig gebruik gemaakt van het schuimbeton. Ook voor bijvoorbeeld het aanleggen van de fundering voor een tuinhuisje of een externe berging kan het gebruik van schuimbeton een goede optie zijn. NIB Leek, Noorder Isolatie Beton, is uw specialist op het gebied van schuimbeton. Voor welke toepassing bent u op zoek naar dit materiaal?

schuimbeton bodemafsluiting

Toepassing van schuimbeton kopen in Friesland

Schuimbeton kopen in Friesland wordt onder meer vaak aangeraden bij een renovatie van de vloer. Haal de oude (houten) vloer weg, zorg voor een verbeterde isolatie met schuimbeton en de werk de vloer vervolgens opnieuw af. Schuimbeton kan bij een renovatie van de vloer gecombineerd worden met vloerverwarming. Er is niets fijner, dan opstaan op een warme vloer! Zeker in de winter kan een houten vloer snel koud zijn. De houten vloer moet nl altijd geventileerd worden en dit zorgt voor ‘koude’ tocht onder de houten vloer. Ook voor het vullen en isoleren van een kruipruimte of voor het isoleren van de vloer van een houtskeletbouw kan schuimbeton een goede optie zijn.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Advies bij schuimbeton kopen in Friesland

Wilt u meer weten over de voordelen van schuimbeton kopen in Friesland? Of bent u benieuwd op welke manier schuimbeton verwerkt dient te worden? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Onze adviseurs hebben een ruime ervaring in de toepassing van schuimbeton, waardoor ze u persoonlijk kunnen adviseren over uw mogelijkheden. We laten u ook graag voorbeelden zien van reeds uitgevoerde projecten.

schuimbeton vulling achter damwanden

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton