Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Schuimbeton kosten per m3

Wat zijn de schuimbeton kosten per m3?

NIB Leek levert u kwalitatief goed schuimbeton. Schuimbeton wordt onder meer gebruikt in de woningbouw, bij verbouwingen en bijvoorbeeld bij renovatiewerkzaamheden. Door schuimbeton te gebruiken verbetert u de isolatie van het pand. Naast de toepassing van schuimbeton als isolatiebeton, kunt u schuimbeton ook gebruiken als basis voor de thermovloer bestaande uit schuimbeton-vloerverwarming-afwerkvloer. Voor welke toepassing bent u op zoek naar een leverancier van schuimbeton? Bij de keuze voor dit materiaal speelt al snel de vraag op: wat zijn de schuimbeton kosten per m3? In dit artikel leest u hier meer over.

Shuimbeton Froombosch
Schuimbeton Hidding

Schuimbeton kosten per m3 afhankelijk van toepassing

Afhankelijk van de exacte toepassing van schuimbeton en de benodigde hoeveelheid hiervan, worden de schuimbeton kosten per m3 vastgesteld. Onze adviseurs vertellen u graag meer over het gebruik van schuimbeton in uw situatie. Bij ieder van de drie genoemde toepassingen van het materiaal is een laag van minimaal 35 centimeter noodzakelijk. Nadat deze laag is aangebracht, kan de vloer worden voorzien van een afwerklaag. Die afwerklaag kunt u combineren met vloerverwarming. Iets wat in veel nieuwbouwwoningen standaard wordt gedaan. Ook bij renovaties, bijvoorbeeld het vervangen van een houten vloer, kiest men vaak voor vloerverwarming voor extra woongenot.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Offerte schuimbeton kosten per m3

Wilt u meer weten over de schuimbeton kosten per m3 voor de toepassing binnen uw organisatie? Neem in dat geval eens vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee over de wijze waarop schuimbeton in uw situatie kan worden ingezet. Op basis daarvan stellen we een offerte voor u op met de schuimbeton kosten per m3. Kijk alvast eens op onze website, wanneer u meer wilt weten over de toepassingen van het materiaal.

NIB Schuimbeton

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton