Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Schuimbeton met vloerverwarming

Schuimbeton met vloerverwarming

Schuimbeton met vloerverwarming gebruiken

Schuimbeton kent verschillende toepassingen. Zo wordt het onder meer gebruikt als isolatiebeton, als renovatiebeton en als basis voor de thermovloer. In ieder van deze toepassingen wordt gekozen voor een laag van tenminste 35 centimeter aan schuimbeton. Vervolgens kan de vloer worden afgewerkt met een afwerklaag. Deze afwerklaag kan voorzien worden van vloerverwarming. De combinatie van schuimbeton met vloerverwarming is interessant, wanneer u niet langer radiatoren in uw ruimtes wenst. Het zijn voor veel mensen bepaald geen sieraden! Daarbij zorgt vloerverwarming voor een energiezuinige manier van het verwarmen van ruimtes, daar de warmte door de hele kamer verspreid wordt. Bij radiatoren stijgt de warme lucht enkel via de zijkanten van de ruimte op.

schuimbeton bodemafsluiting

Voordelen van schuimbeton met vloerverwarming

De toepassing van schuimbeton met vloerverwarming wordt regelmatig gekozen, bij een renovatie van een oude houten vloer. De oude houten vloer wordt hierbij verwijderd, om vervolgens eerst een thermovloer aan te brengen. De thermovloer biedt als voornaamste voordeel, dat dit het wegstromen van warmte tegengaat. Er zal minder kou vanuit de grond of kruipruimte omhoog komen bij het gebruik van een thermovloer. De vloerverwarming die op de thermovloer kan worden aangebracht zorgt voor een energiezuinige vorm van verwarmen en vergroot het wooncomfort. Overigens is het gebruik van schuimbeton ook interessant bij het vullen of isoleren van de kruipruimte.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Schuimbeton met vloerverwarming aan laten brengen

Overweegt u een renovatie van uw woning? In dat geval kan de keuze voor schuimbeton met vloerverwarming een slimme zijn. NIB Leek helpt u graag bij het aanbrengen van het schuimbeton. Ook kunnen onze specialisten u meer vertellen over de voordelen van schuimbeton met vloerverwarming. Wat maakt het in uw situatie interessant om voor schuimbeton te kiezen?

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton