Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Schuimbeton prijs

Schuimbeton prijs

Indicatie van schuimbeton prijs

Steeds vaker kiezen mensen voor het gebruik van schuimbeton. Er zijn tal van situaties denkbaar, waarin de toepassing van schuimbeton interessant is. Niet alleen de brede toepasbaarheid ervan maakt het materiaal aantrekkelijk; hetzelfde geldt voor de schuimbeton prijs. De exacte schuimbeton prijs is afhankelijk van type schuimbeton en de hoeveelheid er van. Voorafgaand aan de uitvoering van werkzaamheden zullen onze ervaren adviseurs u er meer over vertellen. Denk zeker aan de laagdikte van de schuimbeton omdat dit belangrijk is voor de isolatiewaarde.

NIB Schuimbeton
nib-leek-schuimbeton

Berekenen van schuimbeton prijs

Bij het berekenen van de schuimbeton prijs spelen verschillende factoren een rol. Zoals reeds aangehaald werd, zullen onze adviseurs hier bij een nadere kennismaking meer over vertellen. Toepassingen waarbij voor het gebruik van schuimbeton gekozen wordt zijn onder meer: als isolerende basis voor de complete Thermovloer, als fundering voor een uitbouw en als vulling en isolator van de kruipruimte. Door de isolatiewaarde van uw pand te verbeteren met schuimbeton als isolatiebeton en als basis van een thermovloer verdient u de investering snel terug. Immers, uw energieverbruik zal als gevolg van de verbeterde isolatiewaarde afnemen. Het maakt de schuimbeton prijs nog aantrekkelijker.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Opvragen schuimbeton prijs voor uw project

Wilt u weten wat de schuimbeton prijs is bij de uitvoering van uw project? Neem eens contact op met NIB Leek, Noorder Isolatie Beton, zodat we uw wensen kunnen inventariseren. Op basis hiervan stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op. Ook kunnen we u meer vertellen over de voordelen van de toepassing van schuimbeton. Wilt u schuimbeton gebruiken bij het vervangen van een houten vloer, het vullen of isoleren van de kruipruimte in huis of bijvoorbeeld bij het isoleren en funderen van houtskeletbouw?

Werknemers NIB Leek

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton