Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Schuimbeton voordelen

Wij leveren een ‘luchtig’ product!

Profiteer van de diverse schuimbeton voordelen

Heeft u zich al eens laten informeren over de verschillende schuimbeton voordelen? Er zijn diverse toepassingen van schuimbeton denkbaar, waarbij het materiaal een groot aantal voordelen biedt ten opzichte van andere oplossingen. Zo wordt schuimbeton onder meer gebruikt in de woningbouw en bij een verbouwing of renovatie van bestaande panden. Het materiaal kan hierbij worden ingezet om de isolatie van het pand te verbeteren. Dit kan op verschillende manieren. In dit artikel vertelt Noorder Isolatie Beton Leek u graag meer over de voordelen van schuimbeton.

Mogelijkheden schuimbeton
schuimbeton bodemafsluiting

Schuimbeton voordelen bij verbetering isolatie

Een van de schuimbeton voordelen is de brede inzetbaarheid hiervan. Het materiaal wordt onder meer gebruikt als isolatiebeton, als renovatiebeton en bij de aanleg van een thermovloer. In ieder van deze gevallen wordt gewerkt met een laag van tenminste 35 centimeter aan schuimbeton. Nadat deze laag is aangebracht kan de vloer verder worden afgewerkt. Een ander belangrijk schuimbeton voordeel zit in het feit, dat schuimbeton goed te combineren valt met vloerverwarming. Zeker bij nieuwbouwwoningen wordt steeds vaker voor het gebruik van vloerverwarming gekozen. Het is een duurzame en comfortabele manier van verwarmen. In het bijzonder, doordat het schuimbeton optrekkende kou vanuit de grond tegenhoudt.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Meer informatie over de schuimbeton voordelen

U profiteert van de diverse schuimbeton voordelen, wanneer u schuimbeton gebruikt bij het vervangen van een houten vloer, een uitgebreide woningrenovatie, het vullen of isoleren van de kruipruimte en bijvoorbeeld het uitvullen van een fundering bij nieuwbouw. Neem eens contact met ons op, zodat onze adviseurs u meer informatie kunnen geven over de exacte schuimbeton voordelen in uw situatie. Samen kijken we hoe schuimbeton u verder kan brengen in bijvoorbeeld het verbeteren van de isolatie binnen uw woning.

schuimbeton vulling achter damwanden

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton