Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Schuimbetonvloer Zuidhorn

Wij leveren een ‘luchtig’ product!

Kies voor een schuimbetonvloer in Zuidhorn

NIB Leek, Noorder Isolatie Beton BV, is uw specialist op het gebied van een schuimbetonvloer in Zuidhorn of de omgeving hiervan. Er zijn verschillende situaties waarin het gebruik van schuimbeton het overwegen waard is. Denk bijvoorbeeld aan de bouw van een nieuwe woning of een schuurtje in uw tuin, een renovatie van uw huidige vloer of bijvoorbeeld aan het plaatsen van een aanbouw aan uw bestaande woning. Schuimbeton wordt hierbij gebruikt als isolatiemateriaal. Het is een hele duurzame keuze! Er zijn meer toepassingen van een schuimbetonvloer in Zuidhorn. NIB Leek vertelt u er graag meer over.

nib-leek-schuimbeton-2
Vrachtwagens met beton voor woning

Schuimbetonvloer in Zuidhorn gebruiken

Een schuimbetonvloer in Zuidhorn wordt niet alleen gebruikt als isolatiemateriaal. Ook kan schuimbeton gebruikt worden als renovatiebeton of bijvoorbeeld als thermovloer. U kunt een bestaande houten vloer vervangen voor een schuimbetonvloer, u schuimbeton gebruiken voor het vullen of isoleren van de kruipruimte in huis en bijvoorbeeld voor het uitvullen van de fundering. In ieder van deze gevallen maakt NIB Leek gebruik van een schuimbetonvloer in Zuidhorn van tenminste 35 centimeter dik. Het is mogelijk om de schuimbetonvloer te combineren met vloerverwarming. Iets wat in nieuwbouwwoningen steeds vaker gedaan wordt. Met vloerverwarming vergroot u niet alleen het comfort in huis, maar verwarmt u de ruimtes daarnaast op heel duurzame wijze.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Advies over toepassing schuimbetonvloer in Zuidhorn

Wilt u meer weten over de mogelijke toepassingen van een schuimbetonvloer in Zuidhorn? Bent u nieuwsgierig naar de voordelen die schuimbeton u biedt? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over het gebruik van dit materiaal. Ook kunnen we u voorbeelden laten zien van reeds uitgevoerde projecten, waarbij we gebruik hebben gemaakt van een schuimbetonvloer.

nib-leek-schuimbeton-9

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton