Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Schuimbetonvloer

Overweeg ook het gebruik van een schuimbetonvloer

Heeft u een schuimbetonvloer al eens overwogen? Het kan om verschillende redenen interessant zijn, om een dergelijke vloer in huis te gebruiken. Verbeter bijvoorbeeld de isolatie van uw vloeren met een schuimbetonvloer. Het leidt ertoe dat de hoeveelheid warme lucht die via uw vloer naar buiten stroomt minimaal is. Ook kan een schuimbetonvloer helpen vochtproblemen in huis tegen te gaan. Laat de kruipruimte van uw woning bijvoorbeeld dichten met schuimbeton. Groot voordeel van schuimbeton is dat de samenstelling van het materiaal volledig naar uw wensen kan worden aangepast. NIB Leek vertelt u graag meer over de toepassingen van een schuimbetonvloer.

Toepassingen van een schuimbetonvloer

Zoals reeds werd aangehaald, kan een schuimbetonvloer op verschillende plekken in huis gebruikt worden. Breng bijvoorbeeld een thermovloer aan, waarop u vervolgens materialen als laminaat, hout of PVC aan kunt brengen. De thermovloer verbetert de isolatiewaarde van uw woning, waarmee deze meer waard wordt. Ook interessant is het opvullen van de kruipruimte onder de vloer met schuimbeton. Net als de thermovloer verbetert het de isolatie van het pand en kan het vochtproblemen helpen tegen te gaan. NIB Leek adviseert u graag over de toepassing van schuimbeton die voor u interessant kan zijn.

Schuimbetonvloer in huis laten storten

Wilt u op korte termijn een schuimbetonvloer in uw woning laten storten? Neem in dat geval eens contact met ons op. Samen zoeken we naar de juiste samenstelling van het schuimbeton voor de toepassing die u wenst. Onze ervaring in het storten van schuimbetonvloeren komt hierbij goed van pas. Samen zorgen we dat uw woning nog beter geïsoleerd wordt! In welke ruimtes wenst u een schuimbetonvloer?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton