Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Thermovloer in Friesland

Thermovloer in Friesland

Thermovloer, de complete renovatievloer

Bij het vervangen van de houten vloer in uw woning kiest u voor de complete renovatievloer van Noorder Isolatie Beton. Deze Thermovloer bestaat uit schuimbeton, een compleet aangelegde vloerverwarming en een gietvloer als afwerking; Een Thermovloer biedt in Friesland vele voordelen. U bespaart tot wel 20% op de energiekosten en optrekkend vocht en muffe geurtjes behoren tot het verleden. Voor meer comfort kiest u voor de Thermovloer. 100% recyclebaar en duurzaam en klaar voor de toekomst.

Thermovloer in Friesland aanbrengen in huis

Het gebruik van schuimbeton als basismateriaal voor een thermovloer in Friesland biedt ons de mogelijkheid, om de vloer naadloos aan te laten sluiten op uw wensen. Bij de ontwikkeling van de vloer kan het schuimbeton in de door u gewenste verhoudingen worden samengesteld. Dit gebeurt met een computergestuurde installatie. Op deze manier verzekeren we u van een bijzonder hoge kwaliteit, waar u vele jaren plezier van zal hebben. Niet alleen de isolatie van uw vloer wordt met het schuimbeton verbeterd. Ook zijn optrekkend vocht en muffe geurtjes verleden tijd.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Meer informatie over een thermovloer in Friesland

Bent u benieuwd of een thermovloer in Friesland aanleggen ook voor u interessant kan zijn? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen zoeken we naar de meest geschikte samenstelling van het schuimbeton, om volledig aan uw wensen te kunnen voldoen. Onze vakmensen adviseren u graag over de mogelijkheden die u heeft.

Onze producten

Isolatiebeton
Renovatiebeton
Thermovloer
Funderingsbeton
Opvulbeton
Werkvloerbeton