Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Vloer isoleren Groningen

Hulp bij uw vloer isoleren in Groningen

Een vloer isoleren in Groningen biedt u het voordeel, dat uw energieverbruik af zal nemen. Er stroomt immers minder warme lucht uw woning uit. Een lager energieverbruik maakt dat u de investering in de vloerisolatie relatief snel terugverdient. Daarbij is het isoleren van de vloer een klus die slechts eenmaal uitgevoerd hoeft te worden. NIB Leek, Noorder Isolatie Beton, is uw partner op het gebied van isolerende maatregelen. Wij bieden u verschillende opties aan, wanneer u de isolatie van uw vloer wenst te verbeteren. Bij het isoleren van de vloer maken we gebruik van schuimbeton. Groot voordeel hiervan is dat het volledig naar uw wensen kan worden aangepast.

Vloer isoleren in Groningen op verschillende manieren

Uw vloer isoleren in Groningen kan op verschillende manieren. Zo kan er onder uw bestaande vloer een laag isolatiebeton worden aangebracht. Handig, wanneer u voornemens bent de vloer te vernieuwen. Ook kan er een speciale thermovloer worden aangebracht, waarmee de warmte beter in uw woning gehouden wordt. Een derde optie is het afdichten van de kruipruimte onder de vloer. Deze loze ruimte zorgt niet alleen voor een onnodig verlies van warmte, ook kan de kruipruimte voor vochtproblemen in huis zorgen.

Aan de slag met uw vloer isoleren in Groningen

Wilt u uw vloer isoleren in Groningen? Neem eens contact op met de specialisten van NIB Leek. Wij staan voor u klaar, om u persoonlijk te adviseren over de mogelijkheden. Door de verschillende opties verder toe te lichten, maken we het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen. Op welke manier verbetert u de isolatie van uw woning?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton