Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Vloerisolatie Groningen

Vloerisolatie Groningen

Een vloer goed isoleren is specialistisch werk. Zeker bij het compleet aanleggen van onze Thermovloer. Deze complete renovatievloer bestaat uit schuimbeton, een compleet vloerverwarmingssysteem en een gietvloer als afwerkvloer. Daarom werken wij bij de aanleg van thermovloeren samen met zorgvuldig geselecteerde partners. Omdat wij met vakmensen werken, wordt de vloer altijd op de juiste manier aangebracht en ontstaat er zonder uitzondering een prachtig resultaat.

Goede vloerisolatie Groningen dankzij gebruik van schuimbeton

Een nieuwe vloer aanleggen is vakmanschap, waarbij advies van groot belang is. Welke soort afwerkvloer u ook kiest, Een goede duurzame ondervloer waarop de afwerkvloer komt is essentiëel voor de duurzaamheid van je vloer en de isolatiewaarde van je vloer. NIB Leek maakt gebruik van schuimbeton welke vele voordelen kent ten opzichte van een traditionele ondervloer. Schuimbeton is waterdicht dankzij een gesloten celstructuur, isoleert uitstekend, is ongediertevrij, brandveilig, duurzaam en vriendelijk voor het milieu (volledig recyclebaar).

Wij zijn graag bereid bij u langs te komen en uw wensen en de mogelijkheden naast elkaar te leggen om zo gezamenlijk tot de beste oplossing te komen. Daarbij nemen wij tevens de ruimte in ogenschouw waar de vloer moet komen. Het is goed om een vloer te kiezen die bij het pand past, terwijl er tevens recht wordt gedaan aan de eisen van deze tijd.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

In contact komen

Heeft u vragen over de thermovloer? Dan helpen wij u graag. Vragen kunt u altijd via mail aan ons stellen, via info@nibleek.nl. Bellen kan uiteraard ook, via nummer 0595-553000. Er kan dan vaak direct een worden bepaald of de thermovloer een goede optie is. Ook een afspraak maken voor een adviserend bezoek kan vaak direct gemaakt worden. Vanuit Leek zijn wij immer in heel het noorden thuis.

nib-leek-schuimbeton-4

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton