Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Vloerrenovatie en isolatie Groningen

Vloerrenovatie en isolatie Groningen

Is uw vloer in Groningen aan vervanging toe of wilt u de vloer laten renoveren? Laat uw ondervloer dan gelijk meenemen in de renovatie en maak gebruik van schuimbeton. Een duurzame oplossing die vele voordelen biedt ten opzichte van een reguliere ondervloer. Schuimbeton heeft namelijk een hoge isolatiewaarde, is waterdicht, brandveilig, milieuvriendelijk en wordt niet aangetast door ongedierte. Laat ook de vloerverwarming en afwerkvloer door ons aanbrengen en kies voor de Thermovloer. Uw complete renovatievloer in Groningen verzorgd via Noorder Isolatie Beton.. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. We hebben zowel de ervaring als de expertise om een goed plan te maken.

Kwaliteit verbeteren dankzij vloerrenovatie Groningen

Bij renovatie draait alles om de verbetering van het pand. Bij de vervanging van de oude vloer door een renovatievloer is het van groot belang dat de juiste vloer vakkundig wordt aangebracht. Wij kunnen vanaf het eerste moment van planning tot aan de oplevering adviseren en uitvoeren. Goed advies en ter zake kundige aanleg is immers van het grootste belang bij uw keuze.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Contact met ons opnemen

Wilt u uw vloer laten renoveren, dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar nummer 0594-553000 of een e-mail sturen. Ons adres is info@nibleek.nl. Vanuit onze locatie in Leek zijn wij zonder problemen in staat het hele noorden te bedienen. Op die manier kunnen wij ieder die onze expertise wenst op het gebied van vloerrenovatie van advies dienen.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton