Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Betonrenovatie Groningen

Betonrenovatie in Groningen laten doorvoeren

Bent u voornemens uw woning of bedrijfspand te renoveren? In dat geval kan ook een betonrenovatie in Groningen het overwegen waard zijn. Met een betonrenovatie verwijdert u de oude vloer in uw woning, om deze vervolgens te vervangen voor een vloer op basis van schuimbeton. Het gebruik van schuimbeton levert u diverse voordelen op ten opzichte van regulier beton. U kunt dit beton namelijk volledig naar uw eigen wensen laten samenstellen. Varieer bijvoorbeeld in de dichtheid van het beton. NIB Leek helpt u graag bij een betonrenovatie in Groningen of de omgeving hiervan.

Voordelen van een betonrenovatie in Groningen

Het laten uitvoeren van een betonrenovatie in Groningen biedt u verschillende voordelen. Denk hierbij niet alleen aan de mogelijkheid om het beton volledig naar uw wensen aan te laten passen. Ook heeft het schuimbeton een positieve invloed op de isolatiewaarde van uw vloer. Des te hoger deze isolatiewaarde is, des te minder warme lucht stroomt er weg uit uw woning. Op deze manier verdient u de betonrenovatie in Groningen relatief snel terug! U bespaart immers maandelijks op de kosten voor het energieverbruik in huis. Niet alleen bij een renovatie van de vloer is schuimbeton interessant. Gebruik het bijvoorbeeld ook voor het opvullen van uw kruipruimte of loze leidingen.

Meer informatie over een betonrenovatie in Groningen

Wilt u de isolatiewaarde van uw woning verbeteren? Bent u zich aan het oriƫnteren op de mogelijkheden bij een renovatie van de vloer? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. NIB Leek legt de verschillende mogelijkheden bij een betonrenovatie in Groningen graag aan u voor. Op basis daarvan kunt u vervolgens voor een oplossing kiezen, die past bij uw wensen.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton