Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Complete renovatie vloer Groningen

Complete renovatie vloer in Groningen aanbrengen

NIB Leek, Noorder Isolatie Beton, is uw specialist op het gebied van schuimbeton en van complete renovatie vloer in Groningen. Dit type beton heeft de fijne eigenschap, dat de samenstelling eenvoudig kan worden aangepast naar de beoogde toepassing hiervan. Schuimbeton heeft verschillende toepassingen zoals isolatiebeton, funderingsbeton, werkvloerbeton en ook renovatiebeton. Onze vakmensen vertellen u graag meer over het gebruik van schuimbeton voor een vloerrenovatie.

Werkwijze van NIB Leek

Bij een complete renovatie van de vloer in Groningen verwijdert u de oude vloer, om deze vervolgens te vervangen voor een beter isolerende vloer. Deze thermovloer voorkomt dat de kou van uw kruipruimte of de vloer zelf omhoog stroomt richting uw ruimtes in huis. Op deze manier heeft u minder energie nodig om de woning te kunnen verwarmen. Een hele rendabele investering! Daarbij vormt schuimbeton een stevige onderlaag bij een complete renovatie van de vloer in Groningen. Ideaal als basis voor uw nieuwe laminaat, PVC of bijvoorbeeld marmoleum.

Advies over complete renovatie vloer in Groningen

Wilt u meer weten over het gebruik van schuimbeton bij een complete renovatie van een vloer? Bent u benieuwd in welke samenstelling schuimbeton gebruikt wordt bij een vloerrenovatie? Neem eens contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. Samen zorgen we dat uw vloer na het aanbrengen van het schuimbeton gereed is om verder afgewerkt te worden. Wanneer wilt u starten met een complete renovatie van uw vloer?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton