Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Isolerende schuimbeton

Voordelen van het gebruik van isolerende schuimbeton

Heeft u het gebruik van isolerende schuimbeton al eens overwogen? Er zijn verschillende situaties, waarin het gebruik hiervan interessant kan zijn. NIB Leek, Noorder Isolatie Beton, is uw specialist op het gebied van dit type schuimbeton. Een van de voordelen die het materiaal u biedt, is het feit dat het volledig naar uw wensen kan worden samengesteld. Denk hierbij onder meer aan een verandering van de dichtheid van het materiaal. De ervaring die wij hebben in het gebruik van isolerende schuimbeton maakt dat we u hierover persoonlijk kunnen adviseren.

Toepassingen van dit soort isolatie

Zoals reeds beschreven werd, kan isolerende schuimbeton op verschillende plekken gebruikt worden. Laat de kruipruimte onder uw woning bijvoorbeeld afdichten met schuimbeton. Het dichten van de kruipruimte maakt dat minder koude lucht uw woning via de vloer zal verlaten. Daarbij profiteert u van het feit dat de kans op vochtproblemen die via de kruipruimte ontstaan veel kleiner is. Niet alleen bij het afdichten van een kruipruimte is het gebruik van isolerende schuimbeton interessant. Gebruik het materiaal ook om een thermovloer onder uw topvloer aan te brengen. Op deze manier neemt de isolatiewaarde van uw woning toe, waarmee uw energieverbruik daalt.

Isolerende schuimbeton in uw woning gebruiken

Bent u benieuwd naar de toepassing van isolerende schuimbeton voor uw woning? Wilt u meer weten over de mogelijkheden die dit materiaal u biedt? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We adviseren u graag over het nut van het gebruik van schuimbeton en de mogelijkheden die het materiaal u biedt. Ook kunnen we u voorbeelden laten zien van projecten waarbij schuimbeton gebruikt werd.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton