Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Wij leveren een ‘luchtig’ product!

Kosten schuimbeton met vloerverwarming

Schuimbeton is goed te combineren met vloerverwarming. Zowel het gebruik van schuimbeton, als de keuze voor vloerverwarming is een hele duurzame. De ruimte in huis wordt gelijkmatig verwarmd bij vloerverwarming. Schuimbeton voorkomt onder meer dat kou vanuit de grond in de vloer trekt. Wat zijn de kosten van schuimbeton met vloerverwarming? Het is lastig een eenduidig antwoord op die vraag te geven, daar het van verschillende factoren afhankelijk is. We vertellen u er graag meer over.

Mogelijkheden schuimbeton
schuimbeton bodemafsluiting

Inschatting kosten schuimbeton met vloerverwarming

Voor het bepalen van de kosten voor schuimbeton met vloerverwarming is het onder meer belangrijk om te kijken naar het oppervlak, wat u van schuimbeton wilt laten voorzien. Schuimbeton wordt gebruikt als isolatiebeton, als renovatiebeton en als basis voor de thermovloer. Bij de verschillende toepassingen van schuimbeton wordt gebruik gemaakt van een laag met een dikte van minimaal 35 centimeter. Bovenop deze laag kunt u een afwerklaag aanbrengen. In die afwerklaag zit in de vloerverwarming verwerkt. Het is afhankelijk van de dikte van de laag schuimbeton die u gebruikt, wat de kosten voor schuimbeton met vloerverwarming zullen zijn.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Offerte voor kosten schuimbeton met vloerverwarming

Wilt u meer weten over de kosten van schuimbeton met vloerverwarming combineren in uw woning? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. We stellen graag een offerte voor u op, waarin de kosten verder gespecificeerd worden. Ook kunnen we u meer vertellen over de exacte toepassingen van schuimbeton en de voordelen die het u biedt. Het gebruik van schuimbeton is onder meer populair bij het vervangen van een houten vloer, bij het isoleren van de kruipruimte en bij het isoleren en funderen van houtskeletbouw. Bij een renovatie van een vloer wordt schuimbeton regelmatig met vloerverwarming gecombineerd.

schuimbeton vulling achter damwanden

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton