Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Kruipruimte isolatie Groningen

Kruipruimte isolatie in Groningen

De kruipruimte laten isoleren is verstandig en scheelt een hoop in stookkosten en komt de duurzaamheid van je vloer ten goede. Het goed laten isoleren is echter niet alleen bevorderlijk voor de warmte, maar ook wanneer je last hebt van schimmel, optrekkend vocht, tocht of ongedierte. Om een kruipruimte te isoleren zijn er vele mogelijkheden en te gebruiken materialen. Welke manier van isoleren het beste kan worden toegepast hangt af van de situatie. Echter zullen we te allen tijde adviseren isolatie toe te passen middels het gebruik van schuimbeton.

mixer 02

Het beste materiaal voor isolatie van je kruipruimte in Groningen

Wij van NIB in Leek adviseren om voor de isolatie van een kelder of kruipruimte schuimbeton te gebruiken. Dit materiaal heeft enkele interessante voordelen boven ander isolatiemateriaal. De belangrijkste zijn:

  • 1. Schuimbeton is een uniek soort isolatiemateriaal, omdat het volledig recyclebaar is. Het is dan ook een duurzaam en milieuvriendelijk product.
  • 2. Doordat schuimbeton als vloeibaar product kan worden aangebracht, is dit materiaal ARBO-vriendelijk.
  • 3. Schuimbeton bevat een brandwerende samenstelling en is dus veilig in gebruik.
  • 4. Het materiaal is bestand tegen aantasting door muizen, schimmels, vocht, vorst en hitte en daarom een topkwaliteit isolatiemateriaal, dat lang meegaat en zeer efficiĆ«nt isoleert.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Neem nu contact op met onze experts

Neem nu contact op met NIB in Leek. Als leverancier van schuimbeton hebben wij al sinds 1985 een ruime ervaring en expertise opgedaan in het midden en noorden van Nederland. Profiteer mee van onze kennis, kies ook voor kruipruimte isolatie en bezuinig optimaal op jouw stookkosten. NIB Leek kan een massavolume verzorgen tussen de 450 en 1600 kg/m3. Wij verpompen het schuimbeton in vloeibare vorm, in afmetingen van 100 meter horizontaal en 30 meter verticaal. Neem nu contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie of een gratis offerte!

nib-leek-schuimbeton-9

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton