Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Kruipruimte isoleren Friesland

Voordelen van een kruipruimte isoleren in Friesland

Heeft u een kruipruimte onder uw woning? In veel gevallen kan het interessant zijn om de kruipruimte te isoleren. Het isoleren van de kruipruimte betekent dat deze volgestort wordt met bijvoorbeeld schuimbeton. Noorder Isolatie Beton (NIB) in Leek helpt u hier graag bij! Niet alleen een kruipruimte isoleren in Friesland behoort tot onze mogelijkheden. Ook kunnen we u helpen bij het aanbrengen van een thermovloer, het aanbrengen van isolatiebeton of bijvoorbeeld het opvullen van loze leidingen. Een verbeterde isolatie van uw woning kan een flinke besparing op de energierekening opleveren. Het maakt dat u de investering in uw kruipruimte isoleren in Friesland al snel gedeeltelijk terugverdient.

Kruipruimte isoleren in Friesland helpt tegen vocht

Een kruipruimte isoleren in Friesland is niet alleen interessant wanneer u de isolatie van uw woning wilt verbeteren. Overweeg het gebruik van schuimbeton in de kruipruimte ook wanneer u regelmatig te maken heeft met vocht. Door de kruipruimte op te vullen zal vocht niet langer een kans hebben. Het voorkomt vochtplekken op uw muren, schimmel in de kruipruimte, enzovoorts. Specialisten van NIB Leek adviseren u graag over uw mogelijkheden, wanneer u de kruipruimte af wilt dichten. Heeft u dit al eens overwogen?

Advies over kruipruimte isoleren in Friesland

Het kan lastig zijn om voor uzelf te bepalen of uw kruipruimte isoleren in Friesland een interessante optie is. Laat u hierover adviseren door NIB Leek! Samen inventariseren we uw huidige situatie en kijken we hoe schuimbeton gebruikt kan worden als oplossing. Het voordeel van schuimbeton is dat u de samenstelling hiervan aan kunt laten passen naar het doel waarvoor u dit gebruikt. We vertellen u er graag meer over.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton