Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Nieuws

nieuw - schuimbeton NIB Thermo - nieuw

Vanaf heden introduceren wij de nieuwe schuimbeton NIB Thermo waar met een laagdikte van 35cm al een Rd van 3,5 wordt gehaald. Dus wanneer de laagdikte is beperkt is de schuimbeton NIB Thermo de oplossing.  Zie link voor meer informatie.

Zowel onze schuimbeton type 500 als ook de nieuwe schuimbeton NIB Thermo van Noorder Isolatie Beton staan in de maatregelenlijst als isolerende maatregel voor vloerisolatie. Kijk op de website voor info en de voorwaarden kijk op de website van de Rijksoverheid/ISDE

De meldcode voor onze schuimbeton type 500 is KA19327; de vereiste isolatiewaarde van 3,5 m2K/W wordt behaald bij minimaal gebruik van 49cm schuimbeton. Voor schuimbeton NIB Thermo is de minimale laagdikte voor het verkrijgen van subsidie 35cm en de bijhorende meldcode KA25335.

Compilatie

Hieronder een compilatie van een Thermovloer welke wij in Vries hebben geleverd. Schuimbeton – vloerverwarming – afwerkvloer.

Koepelkerk Smilde

Noorder Isolatie Beton in opdracht van de Protestante Gemeente te Smilde schuimbeton geleverd ten behoeve een geïsoleerde schuimbetonvloer. 

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton