Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Opvulbeton Friesland

Opvulbeton Friesland: ideaal voor lastig te bereiken ruimtes

Het gebruik van opvulbeton in Friesland

Heeft u al eens gehoord van het gebruik van opvulbeton in Friesland? Dit type beton wordt onder meer gebruikt, om lastig te bereiken ruimtes op te vullen. U kunt hierbij denken aan de ruimtes onder wegen, die in het verleden wellicht gebruikt werden voor leidingen. Ook achter de kademuur kan zich een loze ruimte bevinden, die u op kunt laten vullen met opvulbeton. Noorder Isolatie Beton helpt u hier graag bij! Wij hebben een ruime ervaring in het storten van verschillende soorten beton. Naast opvulbeton in Friesland bieden we u bijvoorbeeld ook isolatiebeton en renovatiebeton.

Mogelijkheden schuimbeton
20190516_074140

Opvulbeton in Friesland van Noorder Isolatie Beton

Het opvulbeton wat Noorder Isolatie Beton gebruikt, valt onder de categorie met schuimbeton. Dit betekent dat het beton voornamelijk uit lucht bestaat en daarbij volledig recyclebaar is. De concentratie lucht in het beton bepaalt de volumieke massa hiervan. Deze volumieke massa is van invloed op de toepassingen, waarvoor het beton gebruikt kan worden. Het is zodoende erg belangrijk, dat de samenstelling van het beton correct is! De volumieke massa van opvulbeton is doorgaans hoger dan die van water. Op deze manier krijgt het beton een verdringend vermogen. Ideaal voor achter een kademuur!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Meer informatie over opvulbeton in Friesland

Wilt u meer weten over het gebruik van opvulbeton in Friesland? Of wilt u meer informatie over de voordelen van dit materiaal? Neem in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van persoonlijk advies! Samen bekijken we welke volumieke massa het beste past bij de toepassing waarvoor u het opvulbeton in Friesland wenst te gebruiken.

schuimbeton vulling achter damwanden

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton