Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Wij leveren een ‘luchtig’ product!

Duurzaam Schuimbeton van NIB Leek: Uw Groene Bouwoplossing

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke bouwoplossing? Bij NIB Leek bieden we duurzaam schuimbeton dat perfect aansluit bij uw groene bouwproject. Met meer dan 35 jaar ervaring in de schuimbetonindustrie begrijpen we de waarde van duurzaamheid en streven we ernaar bij te dragen aan een betere toekomst.

Ons schuimbeton is een milieuvriendelijk alternatief dat zich perfect leent voor diverse bouwtoepassingen. Het bestaat grotendeels uit lucht, waardoor het niet alleen lichter is, maar ook minder grondstoffen verbruikt. Dit draagt bij aan een verminderde ecologische voetafdruk en een groenere bouwsector. We geloven dat duurzaam bouwen de weg naar de toekomst is, en NIB Leek staat klaar om u te helpen deze weg te bewandelen.

Mogelijkheden schuimbeton
schuimbeton bodemafsluiting

Groene Bouwoplossingen op Maat

Ons schuimbeton is milieuvriendelijk omdat het voornamelijk uit lucht bestaat en volledig recyclebaar is. Dit betekent minder belasting voor het milieu en minder afval op stortplaatsen. Duurzaam bouwen is essentieel in de moderne bouwsector, en ons schuimbeton is de ideale keuze om groen te bouwen. Het biedt niet alleen duurzaamheid, maar ook uitstekende isolatie-eigenschappen, wat resulteert in een verbeterde energie-efficiëntie van gebouwen. Dit betekent lagere energiekosten en een kleinere CO2-voetafdruk gedurende de levensduur van uw project.

Bij NIB Leek begrijpen we dat geen twee bouwprojecten hetzelfde zijn. Daarom bieden we op maat gemaakte groene bouwoplossingen. Of u nu werkt aan een woning, bedrijfspand, renovatieproject of een ander bouwproject, ons team staat klaar om het juiste schuimbeton te leveren dat voldoet aan uw specifieke behoeften.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Kies voor Duurzaamheid met NIB Leek

Bij NIB Leek geloven we in de kracht van duurzaamheid. Ons schuimbeton is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van de hoogste kwaliteit. Samen kunnen we uw bouwproject naar nieuwe duurzame hoogten tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe duurzaam schuimbeton van NIB Leek uw project een groene voorsprong kan geven. We kijken ernaar uit om samen met u aan een duurzamere toekomst te bouwen. Samen maken we het verschil voor het milieu en de komende generaties.

schuimbeton vulling achter damwanden

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton