Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Schuimbeton Friesland

Het gebruik van schuimbeton in Friesland

Er kunnen verschillende redenen zijn, om voor het gebruik van schuimbeton in Friesland te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat de samenstelling van dit materiaal zorgt dat schuimbeton volledig recyclebaar is. Zo draagt u met de keuze voor schuimbeton bij aan een duurzamere wereld! Daarbij kan het beton een sterk isolerende werking hebben, is het waterdicht, ongediertevrij en daarbij brandveilig. De exacte eigenschappen van het schuimbeton wat in uw woning of bedrijfspand gebruikt wordt, zijn afhankelijk van het type beton en de laagdikte hiervan. We vertellen u er graag meer over!

Schuimbeton in Friesland biedt ongekende mogelijkheden

Een van de unieke eigenschappen van schuimbeton is het feit dat isolerend schuimbeton uit ongeveer 60% lucht bestaat. Hierdoor ontstaat een prima isolerende laag die prima te gebruiken is als basis voor de complete renovatievloer van Noorder isolatie Beton – Thermovloer. Naast de schuimmiddel bestaat bestaat schuimbeton uit cement- en vulstoffen en fijn zand. Dit alles aangevuld met water maakt schuimbeton. Met het wijzigen van het luchtgehalte van het schuimbeton wijzigt de volumieke massa. Zo kunnen we inspelen op de specifieke wensen van onze klanten in Friesland.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Meer informatie over schuimbeton in Friesland

Bent u benieuwd of het gebruik van schuimbeton in Friesland ook in uw situatie het overwegen waard kan zijn? Of wilt u meer weten over de manier waarop dit beton naar uw wensen kan worden aangepast? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hierover kunnen informeren. Samen zoeken we naar de meest geschikte samenstelling van het materiaal voor uw toepassing hiervan.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton