Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Schuimbeton isolatie

Wij leveren een ‘luchtig’ product!

Een drukvaste ondergrond is de basis voor schuimbeton

Ontdek bij NIB Leek de toekomst schuimbeton voor uw woning met een houten vloer; Onder de houten vloer ligt een zandbed wat als ‘fundering’ dient voor het te storten isolerende schuimbeton. Dit zandpakket welke minimaal 60 jaar onder de houten vloer heeft gelegen is 100% verdicht en zal nooit meer gaan zakken. Dus ideaal om het schuimbeton welke licht is van gewicht op te storten.

Mogelijkheden schuimbeton
schuimbeton bodemafsluiting

Het innovatieve proces van schuimbeton storten

Om de schuimbeton te storten en te zorgen dat er geen water uit de schuimbeton wordt onttrokken voorzien we de wanden en het zandbed van de kruipruimte van een folie zodat een waterdicht ‘zwembad’ ontstaat. Dit water speelt een essentiële rol om te zorgen dat de cementkorrels in het schuimbeton worden gebonden en het pakket schuimbeton dus hard wordt. Zorg tijdens en direct na het storten van de isolerende schuimbeton voor een goede ventilatie; er komt namelijk heel veel vocht vrij.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Voordelen van schuimbeton

De vloeibare schuimbeton vult iedere kier in de kruipruimte en zorgt voor een prima isolerende basis waarop na de droogtijd de vloerverwarming kan worden gemaakt. Hierna kan deze worden afgewerkt met een afwerkvloer. Schuimbeton houdt vocht en schimmel weg en u bent verlost van nare geurtjes vanuit de kruipruimte. Ook de koude tocht waarmee u te maken had bij de houten vloer behoort tot het verleden.

schuimbeton vulling achter damwanden
schuimbeton bodemafsluiting

Waarom NIB Leek voor uw schuimbeton ?

Bij NIB Leek combineren we innovatieve technieken met vakmanschap om de beste schuimbetonoplossingen te bieden. Onze expertise in schuimbeton zorgt ervoor dat uw project wordt uitgevoerd met de hoogste standaarden van kwaliteit en duurzaamheid. Of u nu bezig bent met nieuwbouw of renovatie, onze professionele aanpak en aandacht voor detail garanderen een succesvol resultaat. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton