Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Schuimbeton isolatiewaarde

Wij leveren een ‘luchtig’ product!

Voordelen van de schuimbeton isolatiewaarde

Bij het vervangen van een houten vloer of bijvoorbeeld het uitvullen van de fundering van nieuwbouw is het gebruik van schuimbeton om verschillende redenen interessant. De isolatiewaarde van schuimbeton is daar een voorbeeld van. De isolerende werking van het schuimbeton maakt dat de isolatiewaarde van uw woning als geheel toeneemt. Het maakt dat uw energieverbruik afneemt en de woning op termijn makkelijker te verkopen is. Daarbij is schuimbeton waterdicht, wordt het niet aangetast door ongedierte en is het product brandveilig. Niet onbelangrijk is ook de milieuvriendelijkheid ervan; het product bestaat voor een groot deel uit lucht en is recyclebaar.

Mogelijkheden schuimbeton
schuimbeton bodemafsluiting

Schuimbeton isolatiewaarde bepalen

De schuimbeton isolatiewaarde is van verschillende factoren afhankelijk. Denk aan het onderscheid wat gemaakt wordt tussen de verschillende soorten schuimbeton en de dikte van de aangebrachte laag. Om een isolatiewaarde van 3,5 te behalen dient een laagdikte van 49cm schuimbeton type 500 te worden toegepast. Afhankelijk van de toepassing van het schuimbeton kan gekozen worden voor een dikkere laag. Op de isolerende laag met schuimbeton wordt een afwerklaag aangebracht. Ook is het mogelijk om het schuimbeton te combineren met vloerverwarming; iets wat de duurzaamheid van de woning verder verbetert.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Advies over schuimbeton isolatiewaarde

Bent u benieuwd welke invloed het gebruik van schuimbeton op de isolatiewaarde van uw woning heeft? Neem in dat geval contact op met Noorder Isolatie Beton, NIB Leek. Onze adviseurs hebben een jarenlange ervaring in de toepassing van schuimbeton, in verschillende situaties. Denk aan isolatiebeton, renovatiebeton en bijvoorbeeld de aanleg van een thermovloer in huis. Op basis van uw wensen leggen onze adviseurs u de diverse mogelijkheden voor. Het helpt u tot een weloverwogen keuze te komen bij het gebruik van schuimbeton.

schuimbeton vulling achter damwanden

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton