Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Schuimbeton kopen

Schuimbeton kopen via NIB Leek

Schuimbeton kopen kan in sterk uiteenlopende situaties het overwegen waard zijn. Het materiaal wordt bijvoorbeeld toegepast als isolatiebeton, waarbij het de isolatiewaarde van uw pand verbetert. Een fijne gedachte, daar de besparing in de energiekosten maakt dat de investering in het schuimbeton al snel is terugverdiend. U kunt schuimbeton ook gebruiken als onderlaag voor de vloer en het heeft een positieve invloed op de isolatiewaarde van het pand. NIB Leek, Noorder Isolatie Beton, helpt u graag verder wanneer u schuimbeton kopen overweegt.

Voordelen van schuimbeton kopen

Er zitten verschillende voordelen aan schuimbeton kopen. Een van de belangrijkste redenen om voor het gebruik van schuimbeton te kiezen, is het feit dat dit materiaal op maat kan worden samengesteld. Wij bepalen in welke verhouding de verschillende elementen van schuimbeton met elkaar gecombineerd worden. Dit betekent dat het schuimbeton altijd naadloos aansluit op de toepassing die u voor ogen heeft. NIB Leek kan u persoonlijk adviseren over de juiste samenstelling van het schuimbeton voor uw beoogde toepassing van het materiaal. Waar in huis wilt u schuimbeton gebruiken?

Persoonlijk advies bij schuimbeton kopen

Wenst u persoonlijk advies bij schuimbeton kopen? Onze specialisten helpen u graag op weg. We kunnen u aan de hand van reeds uitgevoerde projecten meer vertellen over het grote aantal toepassingen van schuimbeton. Het schuimbeton wat NIB Leek u biedt is van een hoge kwaliteit. Het maakt het materiaal duurzaam en voorkomt dat er al op korte termijn onderhoud moet worden uitgevoerd aan een thermovloer. Wel zo prettig!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton