Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Schuimbeton vloer Friesland

Verbeter uw isolatie met een schuimbeton vloer in Friesland

Het gebruik van schuimbeton kan u verschillende voordelen opleveren. NIB Leek, Noorder Isolatie Beton BV, is gespecialiseerd in de toepassing van schuimbeton. Het plaatsen van een schuimbeton vloer in Friesland is een van deze toepassingen. U kunt echter ook denken aan het afdichten van een kruipruimte met schuimbeton, het dichten van loze leidingen of verwijderde leidingen in uw pand, enzovoorts. Een belangrijk voordeel van schuimbeton is dat het de isolatie in huis verbetert. Zo neemt uw energieverbruik af, waarmee u de investering in een schuimbeton vloer in Friesland geleidelijk aan terugverdient.

Schuimbeton vloer in Friesland vormgeven

Naast het feit dat schuimbeton een positieve invloed heeft op de isolatiewaarde van uw pand, zijn er meer redenen om voor dit materiaal te kiezen. Zo kan schuimbeton volledig naar uw wensen worden aangepast. Kiest u voor een hoge dichtheid, of is het slimmer om de dichtheid hiervan beperkt te houden? NIB Leek adviseert u graag. Samen zoeken we naar de optimale samenstelling van het materiaal, om het effect hiervan te optimaliseren. De optimale samenstelling van schuimbeton hangt onder meer af van welk type schuimbeton vloer in Friesland geplaatst moet worden. Kiest u voor een thermovloer of bijvoorbeeld een werkvloer?

Advies over schuimbeton vloer in Friesland

Overweegt u een schuimbeton vloer in Friesland te gebruiken, maar heeft u nog vragen over dit materiaal? Neem eens contact met ons op. We denken graag met u mee over de toepassing van dit materiaal binnen uw pand. Ook kunnen we u meer vertellen over de voordelen die een schuimbeton vloer in Friesland u op kan leveren.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton