Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Schuimbeton vloer isolatie

Schuimbeton vloer isolatie: innovatie en duurzaamheid

Bent u op zoek naar een efficiënte en duurzame oplossing voor vloerisolatie? Ontdek schuimbeton vloer isolatie, een veelzijdige en milieuvriendelijke keuze. Schuimbeton weert vocht, schimmel en nare geurtjes uit de kruipruimte. En de unieke samenstelling en het volledig recyclebare aspect van schuimbeton brengt nog veel meer voordelen. Bij Noorder Isolatie Beton BV (NIB Leek) zijn we gespecialiseerd in schuimbeton toepassingen: we helpen ook u graag met uw isolatievraagstuk.

Wat is schuimbeton vloer isolatie?

Geen koude tocht en opkruipende kou meer met schuimbeton. Schuimbeton is een lichtgewicht, vloeibaar beton dat zijn unieke eigenschappen dankt aan een hoog luchtgehalte. Dit maakt het materiaal bijzonder geschikt voor diverse toepassingen, van het opvullen van kruipruimtes tot het creëren van thermovloeren. Het kan binnen woningen, industrieën en infrastructuur worden gebruikt. Dankzij zijn zelfnivellerende eigenschappen en vorstbestendigheid is schuimbeton een ideale keuze voor duurzame isolatie.

Toepassingen van schuimbeton

  1. Kruipruimte isolatie: Vul kruipruimtes met schuimbeton voor een verbeterde isolatie en bescherming tegen vocht en kou.
  2. Thermovloeren: Creëer een complete thermovloer met schuimbeton, vloerverwarming en een afwerkvloer voor optimaal comfort en energiebesparing.
  3. Funderingsbeton: Gebruik schuimbeton als een stabiele en vorstbestendige fundering voor diverse bouwprojecten.
  4. Opvulbeton: Vul loze leidingen, verstevig kadewanden en vul andere constructieve ruimtes efficiënt met schuimbeton.

De voordelen van schuimbeton vloer isolatie

Duurzaam en recyclebaar

De unieke samenstelling van schuimbeton maakt het product volledig recyclebaar, waardoor het een milieuvriendelijk alternatief is voor traditionele isolatiematerialen. Dit draagt bij aan een groenere toekomst en vermindert uw ecologische voetafdruk.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

ARBO-vriendelijke verwerking

Dankzij de vloeibare vorm kan schuimbeton op een ARBO-vriendelijke manier worden toegepast, wat betekent dat het veilig en eenvoudig te hanteren is voor onze medewerkers en uw projectomgeving.

Vorstbestendig en duurzaam

Schuimbeton is bestand tegen vorst, wat het ideaal maakt voor funderingen en buitenconstructies. Het materiaal behoudt zijn eigenschappen en stabiliteit, zelfs in extreme weersomstandigheden.

Flexibele volumieke massa

Door het luchtgehalte aan te passen, kan de volumieke massa van schuimbeton variëren tussen 450 en 1600 kg/m³. Dit maakt het mogelijk om de specificaties van het schuimbeton aan te passen aan uw specifieke projectbehoeften.

Persoonlijk advies en maatwerk

Onze adviseurs staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies, gebaseerd op een grondige inventarisatie van uw project. Wij stellen de juiste samenstelling van het schuimbeton vast en zorgen voor een vakkundige uitvoering, zodat u kunt profiteren van de beste isolatie-oplossing.

Snel en betrouwbaar

Laat ons uw wensen weten en we maken een voorstel. Bent u het hiermee eens? Dan komen we graag op korte termijn bij u langs om het schuimbeton aan te brengen op de gewenste plek. Ons team van professionals zorgt voor een snelle en betrouwbare uitvoering, zodat uw project zonder vertraging kan doorgaan.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de voordelen en toepassingen van schuimbeton vloer isolatie? Neem vandaag nog contact op met NIB Leek voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze medewerkers helpen u graag verder met al uw vragen en zorgen ervoor dat u de beste oplossing krijgt voor uw vraagstukken over isolatie.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton