Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Schuimbeton vloer van NIB Leek

Heeft u het gebruik van een schuimbeton vloer al eens overwogen? Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarin de toepassing van dit materiaal interessant is. Schuimbeton wordt onder meer gebruikt bij nieuwbouw, bij een aanbouw en bijvoorbeeld bij de renovatie van een bestaand pand. Niet voor niets, een schuimbeton vloer heeft verschillende fijne eigenschappen. NIB Leek, Noorder Isolatie Beton, is uw professionele partner voor het storten van een schuimbeton vloer. Wij hebben een ruime ervaring in het werken met schuimbeton. Niet alleen zorgen we dat de schuimbeton vloer volledig naar uw wensen bij u gestort wordt; ook kunnen we u op voorhand persoonlijk adviseren op basis van onze jarenlange ervaring.

Mogelijkheden schuimbeton
schuimbeton bodemafsluiting

Toepassingen van een schuimbeton vloer

Bij de keuze voor een schuimbeton vloer, bijvoorbeeld als thermovloer binnen een woning, wordt standaard gebruik gemaakt van een laag met tenminste 35 centimeter aan schuimbeton. De schuimbeton vloer kan vervolgens worden voorzien van een volgende laag; de afwerking ervan. In deze tweede laag kunt u vloerverwarming aan laten leggen. Deze combinatie is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het schuimbeton voorkomt dat er kou vanuit de grond uw woning in trekt, terwijl de vloerverwarming voor een duurzame, efficiƫnte wijze van het verwarmen van ruimtes zorgt. Er zijn meer toepassingen van een schuimbeton vloer. Denk ook aan het vervangen van een houten vloer en het funderen of isoleren van houtskeletbouw.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Advies over een schuimbeton vloer

Wilt u meer weten over het gebruik of de voordelen van een schuimbeton vloer? Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs vertellen u graag meer over hetgeen een schuimbeton vloer u op kan leveren bij nieuwbouw, aanbouw of een renovatie van uw woning.

schuimbeton vulling achter damwanden

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton