Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Schuimbeton vloeren Friesland

Schuimbeton: Bijzonder duurzaam en veelvuldig toepasbaar

Groeiende populariteit van schuimbeton vloeren in Friesland

Er kunnen verschillende redenen zijn, om het gebruik van schuimbeton vloeren in Friesland te overwegen. Niet voor niets zijn deze vloeren steeds populairder geworden! Het voordeel van schuimbeton is dat het volledig naar uw wensen kan worden aangepast. Zo kan voor verschillende dichtheden worden gekozen, is het mogelijk om de druksterkte aan te passen, enzovoorts. Daarbij zijn schuimbeton vloeren in Friesland bijzonder duurzaam. Het maakt deze vloeren onder meer zeer geschikt als werkvloeren. Heeft u het gebruik van dit type vloer al eens overwogen?

schuimbeton bodemafsluiting

Toepassingen van schuimbeton vloeren in Friesland

Bij de keuze voor schuimbeton vloeren in Friesland heeft u verschillende mogelijkheden. Zoals reeds eerder beschreven werd is het gebruik van schuimbeton voor een werkvloer hier een voorbeeld van. Naast de toepassing voor een werkvloer kunt u ook kiezen voor schuimbeton als basis voor de complete Thermovloer van Noorder Isolatie Beton. Deze renovatievloer bestaat uit schuimbeton, vloerverwarming en een afwerkvloer. Wij werken met prima onderaannemers waarbij wij het aanspreekpunt zijn en de complete renovatie kan in één week worden afgerond. Informeer naar de mogelijkheden.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Schuimbeton vloeren in Friesland gebruiken

Bent u benieuwd of het gebruik van schuimbeton vloeren in Friesland ook voor u interessant kan zijn? Neem eens contact met NIB Leek op, om u hierover te laten adviseren. We vertellen u graag meer over de meerdere toepassingen van dit materiaal. Ook leggen we mogelijkheden aan u voor, die specifiek voor uw situatie interessant kunnen zijn. Dit maakt het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen, als u voor een nieuwe vloer kiest.

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton