Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Opvulbeton Friesland

Opvulbeton Friesland

Specialist op het gebied van opvulbeton in Friesland

Lastig te bereiken ruimtes kunnen van opvulbeton worden voorzien, om de isolatie te verbeteren of het verzakken van stukken grond tegen te gaan. Denk bijvoorbeeld aan vervallen leidingen die onder wegen lopen, de holle ruimtes achter een kademuur, enzovoorts. NIB Leek is een specialist op het gebied van opvulbeton. Wij helpen u graag verder, wanneer u gebruik wenst te maken van opvulbeton in Friesland. Samen bekijken we op welke manier de loze ruimtes in uw geval het beste kunnen worden opgevuld. Waar heeft u opvulbeton in Friesland nodig?

Mogelijkheden schuimbeton
20190516_074140

Opvulbeton in Friesland van een hoge kwaliteit

Het opvulbeton wat wij gebruiken is van een hoge kwaliteit. Doordat het materiaal in eerste instantie vloeibaar is, kan het eenvoudig in de loze ruimtes gegoten worden. Wij kiezen voor het gebruik van schuimbeton, omdat dit heel eenvoudig kan worden aangepast naar de behoeftes van onze opdrachtgever. Vaak wordt in het geval van opvulbeton in Friesland voor een schuimbeton gekozen met een hoge volumieke massa. Door de volumieke massa hoger te laten zijn dan die van water, krijgt het opvulbeton een verdringend vermogen. Ideaal om de stabiliteit van een weg of kademuur te kunnen blijven garanderen.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Meer informatie over het gebruik van opvulbeton in Friesland

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft bij het gebruik van opvulbeton in Friesland? Of wilt u direct een offerte op laten stellen? Neem in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen onze mogelijkheden graag aan u voor. Samen bekijken we hoe het opvulbeton in Friesland gebruikt kan worden om aan uw wensen te voldoen.

schuimbeton vulling achter damwanden

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton