Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Vloerisolatie in Leeuwarden

Verbeter uw vloerisolatie in Friesland

Kies voor het isoleren van uw vloer in Friesland door middel van schuimbeton. Door een isolerende laag schuimbeton aan te brengen in de kruipruimte bespaart u op uw energierekening en verdient u uw investering snel weer terug. Schuimbeton biedt veel voordelen ten opzichte van andere isolerende materialen; u kunt de eigenschappen van de schuimbeton helemaal naar uw wensen aanpassen.
We vertellen u graag meer over het gebruik van schuimbeton als isolator bij vloerisolatie.

Mogelijkheden schuimbeton
schuimbeton bodemafsluiting

Goede vloerisolatie Friesland door het isoleren van uw kruipruimte

Vaak is de kruipruimte een loze ruimte van waaruit kou, vocht en muffe geuren de kans krijgen om het comfort in uw woning te verminderen. Dit hoeft niet ! Door met schuimbeton uw kruipruimte te vullen bent u van deze problemen verlost. Op de schuimbeton kan daarna vloerverwarming worden aangebracht waarna het geheel met een afwerkvloer wordt afgewerkt. Deze complet renovatie heet Thermovloer.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Advies over de vloerisolatie in Friesland

Bent u voornemens om de isolatie van uw woning te verbeteren? NIB Leek vertelt u graag meer over de mogelijkheden van schuimbeton bij de optimalisatie van uw vloerisolatie in Friesland. Samen bekijken we welk effect dit materiaal heeft op de isolatie in uw huis. Zo ziet u al snel, wat het mogelijke rendement hiervan is. Neem vrijblijvend contact met ons op, om u te laten informeren.

schuimbeton vulling achter damwanden

Onze producten

Isolatiebeton van NIB Leek
Isolatiebeton
Renovatiebeton van NIB Leek
Renovatiebeton
Thermovloer van NIB Leek
Thermovloer
Fundering van NIB Leek
Funderingsbeton
Opvulbeton van NIB Leek
Opvulbeton
Werkvloer van NIB Leek
Werkvloerbeton