Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Vloerisolatie in Leeuwarden

Verbeter uw vloerisolatie in Friesland

Kies voor het isoleren van uw vloer in Friesland door middel van schuimbeton. Door een isolerende laag schuimbeton aan te brengen in de kruipruimte bespaart u op uw energierekening en verdient u uw investering snel weer terug. Schuimbeton biedt veel voordelen ten opzichte van andere isolerende materialen; u kunt de eigenschappen van de schuimbeton helemaal naar uw wensen aanpassen.
We vertellen u graag meer over het gebruik van schuimbeton als isolator bij vloerisolatie.

Mogelijkheden schuimbeton
schuimbeton bodemafsluiting

Goede vloerisolatie Friesland door het isoleren van uw kruipruimte

Vaak is de kruipruimte een loze ruimte van waaruit kou, vocht en muffe geuren de kans krijgen om het comfort in uw woning te verminderen. Dit hoeft niet ! Door met schuimbeton uw kruipruimte te vullen bent u van deze problemen verlost. Op de schuimbeton kan daarna vloerverwarming worden aangebracht waarna het geheel met een afwerkvloer wordt afgewerkt. Deze complet renovatie heet Thermovloer.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Advies over de vloerisolatie in Friesland

Bent u voornemens om de isolatie van uw woning te verbeteren? NIB Leek vertelt u graag meer over de mogelijkheden van schuimbeton bij de optimalisatie van uw vloerisolatie in Friesland. Samen bekijken we welk effect dit materiaal heeft op de isolatie in uw huis. Zo ziet u al snel, wat het mogelijke rendement hiervan is. Neem vrijblijvend contact met ons op, om u te laten informeren.

schuimbeton vulling achter damwanden

Onze producten

Isolatiebeton
Renovatiebeton
Thermovloer
Funderingsbeton
Opvulbeton
Werkvloerbeton